g - f o r u m > a r t i c l e s

© 2008 Jukka Suvisalmi. All rights reserved.
Story & pictures: Jukka Suvisalmi


G-ratapäivät (G-forum.net ja Club Renault De Finland) Botniaring / Jurva / Finland 16-17.08.2008 !!


Ratapäivät on nyt pidetty mutta jatkoa seuraa 31.08.2008 Ahvenistolla. Pidä huoli että olet mukana sillä, rallin Suomen mestari 1969, Jorma Luseniuskin tulee!!(terveyden salliessa)

Ilmat suosivat taas meitä Renault ihmisiä koko viikonlopun. Sadetta tuli vain sunnuntaina. Olimme juuri muutenkin lopettelemassa joten ei haitannu.

Sällin leirintä alue oli ihan mukava ja ensivuonna uudestaa.. tai sitten Kemora kutsuu??

Saunottiin, rentouduttiin, saunottiin, rentou.....duttiin ja Tapsa kiusas taas lapsia, vai kuinka päin se nyt sitten oikeastaan meni??

Paikalla oli Tapsa ja Hilkka, Heimo ja Armi, Jukka ja Tarja, Tapani ja Mersu, Kalliokosken pojat Mika ja Jere, Harri(Pekka) ja Roni, Esa ja Markku, Reijo ja Vaimo(anteeksi kun en muista), Pena ja Toni, Mikko ja kaverit (3) ja joku varmaan taas unohtui???Toiset rentoutui, toiset kiusas Tapsaa ja Tapani nautti Hilkan palveluista..vai nauttiko??
Grillaaminen kuuluu aina kunnon tapahtumiin ja tietysti VICHY!
Sinisiä Sorsia aamukasteessa ja yksi albiino.
Rata täynnä uhanalaisia mutta niin nopeita ja saavuttamattomia Sini Sorsia.
(voi metsästäjä parkoja kun on niin hitaita hauleja!)
Ja sitten linnut lennossa pitkin rataa mutta siistissä muodostelmassa Tapsa emon perässä... So so pojat ei etuilla. Muuten Tapsa painaa kaasua!!
Ja kuten parvesta huomaatte, uudempiakin lintulajeja oli mukana, HIENOA !!
Matias Halmeen ottamat kuvat löytyy linkistä. Käy kurkaamas.
Jurvan ratapäivien kuvia by Matias Halme..


Jatkuu NYT... ja radalla erillaisten lintujen "laulua" wroommm....bat batbat brr... wrooommmm....!!


Ja vieläkin samaan suuntaan.......kunnes, suoraan wrroooommm, jarrutus bat batbababatbat ja haetivasenoikeeaukee ja taas wroommmomm.... !!


Ja parvessa..... suoraan wrroommm, jarrutus bat batbababatbat ja haetivasenoikeeaukee ja taas wroommmomm.... !!


Ja kaikki parvessa .... wrroommm, ja meillä kaikilla oli niin muukaavaaa... wroommmomm.... !!Jatkuu NYT jaksolla >>> "SORSA PENKISSÄ, KURKKU SUORANA wrooo0000000M....!!"


Kävimme tutustumassa Pohojalaaseen virittäjä velhoon, Erkki Kososeen, Auto Sport Kosonen Pirttikylässä.Linkki >>Auto Sport Kosonen

Sielä oli jo Kalliokosken poijaat ehtiny kaymähän ja nyt mentihin me. Kätevän Jukan R8, Gordiinin tekniikalla, testattihin tehopenkissä


Arvakkaas kuka on teheny Jukan moottorin?? Notta Riistus....!!


Ja "sorsa" parkumahan niin riiiistuksesti ja aivan jumalaaattoman korkialta.. wrroommmnnn iiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyy!.....badbadbad bam bam !!


Ja sitte lukuja kattomahan kiiruusti. "Notta jos lähes sata tuloo niin oon tyytyväänen" totes konehen rakentaj.
Arvakkaas kuka on teheny Jukan Rellun konehen ja ihan sitte pimiäs tallis, iliman sähköä ja jouto aikoona!!?? Notta Riistus....!!


JukkaReturn